Jornada a Barcelona – ‘SpeakApps: Tools and Tasks’

En el marc de la finalització de la segona fase del projecte i amb l’objectiu per donar-ne a conèixer els resultats, els membres de SpeakApps organitzen una jornada gratuïta anomenada SpeakApps: Tools and Tasks. L’acte, d’assistència gratuïta, tindrà lloc el dissabte, 13 de desembre, de les 10:00 a les 14:00h i se celebrarà a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans a Barcelona (C. del Carme, 47).

Joan-Tomàs Pujolà, professor del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la UB i Usoa Sol, profesora de l’Escola Sant Gregori, donaran el tret de sortida a la jornada amb una conferència sobre el disseny de tasques perquè els estudiants d’idiomes practiquin la parla. Posteriorment, els integrants del projecte oferiran una breu introducció a SpeakApps i després hi haurà uns breus tallers pràctics en què els participants experimentaran amb les eines i recursos del projecte i podran dissenyar tasques dirigides a la producció oral i la interacció. La jornada acabarà amb un aperitiu i l’oportunitat de bescanviar opinions amb els ponents.

Podeu consultar el programa per a més informació. La jornada és gratuïta i està oberta als professionals de l’ensenyament de llengües. Tan sols cal registrar-se per mitjà d’aquest formulari en línia.

Us esperem el 13 de desembre!