SpeakApps a Àsia. SpeakApps in Asia

El passat 27 de maig SpeakApps va traspassar les fronteres europees per donar-se a conèixer a l’extrem Orient, concretament a l’illa de Taiwan, on se celebrava la 15a edició de la International CALL Research Conference. L’equip de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) va encarregar-se de la presentació Online Tool Interface Design and Interactive Oral Task Performance, a través de la qual el projecte es donava a conèixer a especialistes en ensenyament d’idiomes vinguts d’arreu del món.

Celebrada entre el 24 i el 27 de maig a la Providence University, a Taitxung, era també la primera vegada que una trobada d’aquestes característiques es feia fora d’Europa. Sens dubte, la nova ubicació va encoratjar la participació tant d’especialistes procedents de la mateixa illa com de la Xina, el Japó, el Sud-est asiàtic i, fins i tot, Austràlia. Interdisciplinàries i ara també intercontinentals, aquesta mena de trobades internacionals se celebren cada dos anys per debatre i presentar les últimes novetats al voltant de l’ensenyament de llengües assistit per les noves tecnologies, motiu pel qual SpeakApps no hi podia faltar.

***
On 27th May, SpeakApps crossed the European borders to be presented in the Far East, particularly in the island of Taiwan, where the 15th International CALL Research Conference took place. The UOC team was in charge of the presentation Online Tool Interface Design and Interactive Oral Task Performance, whose mission was to disseminate the SpeakApps project to an audience of specialists in computer assisted language learning from all over the world, but specially from the Asia-Pacific region.