SpeakApps a l’EduLearn 2012. SpeakApps at EduLearn 2012

El passat 2 de juliol, SpeakApps es va presentar a la 4t Congrés Anual sobre Educació i Noves Tecnologies Educatives, EduLearn 2012, que es va celebrar a Barcelona. Concretament, el projecte es va donar a conèixer en forma de presentació oral en el marc de la sessió dedicada a les innovacions en l’aprenentatge de llengües. La presentació va ser a càrrec de l’equip de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i de la Universitat de Groningen (RUG). Si hi esteu interessats, podeu consultar-ne el resum fent clic aquí.

Celebrada a la Ciutat Comtal del 2 al 4 de juliol, EduLearn 2012 és una trobada de caire internacional per presentar i debatre les darreres novetats en l’àmbit de l’ús de les TIC amb finalitats educatives, l’aprenentatge en línia i les metodologies aplicades en educació i recerca. Organitzat per l’Associació Internacional de Tecnologia, Educació i Desenvolupament (IATED), el congrés va reunir més de 700 participants de 75 països diferents.

***

The SpeakApps project was presented at the 4th annual International Conference on Education and New Learning Technologies, EduLearn 2012, that was held in Barcelona from 2nd to 4th of July. The UOC and RUG team were in charge of an oral presentation within the Language Learning Innovations session. You can check the presentation’s abstract by clicking here. Organised by the International Association of Technology, Education and Development (IATED), the event gathered more than 700 delegates from 75 different nationalities.