Endinsa’t en les eines de SpeakApps per celebrar el Dia Europeu de les Llengües!

El proper 26 de setembre, l’Escola de Llengües i l’Àrea de Tecnologia Educativa de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) us conviden a participar en l’acte de SpeakApps per celebrar el Dia Europeu de les Llengües, un esdeveniment que se celebrarà simultàniament en cinc ciutats europees: Barcelona, Dublín (Irlanda), Groningen (Holanda), Cracòvia (Polònia) i Jyväskylä (Finlàndia). I és que SpeakApps és un projecte europeu i multilingüe dirigit al professorat de llengües que ofereix de forma gratuïta eines i metodologies en línia per promoure la producció oral entre els estudiants d’idiomes.

L’acte a Barcelona tindrà lloc a partir de les 15.30h a la seu central de la UOC (Av. Tibidabo, 39). La celebració arrencarà amb la ponència de David Singleton, catedràtic de Lingüística Aplicada del Trinity College de Dublín, que ens parlarà sobre el paper de l’edat i de l’entorn de formació en l’adquisició d’una segona llengua. Oferta via streaming a la resta de ciutats, la conferència serà en anglès, però s’admetran preguntes tant en aquesta llengua com en català o castellà.

La celebració continuarà amb un taller pràctic (impartit paral·lelament en català i anglès) on podreu provar les eines en línia de SpeakApps. Trobareu més informació i el programa complet en aquest enllaç [PDF], i podeu inscriure-us en línia en aquest altre enllaç.

Ets professor de llengües? Doncs, no t’ho pensis més i participa en el Dia Europeu de les Llengües de SpeakApps! Tan sols cal que t’inscriguis en aquest enllaç abans del 25 de setembre. La inscripció és lliure i gratuïta, però les places són limitades.